Welcome to Airsoft Klub Salamander

Create an AccountDomov - Home | Objavi Novico | Tvoj Račun | AKS Enote | Teme | Top 10  

Shout Box

Only registered users can shout. Please login or create an account.

-AKS PORTAL-
 Domov - HOME

HQ
· Headquarters
· Medalje, trakci,...
· Enote
· FAQ
· AKS Pravila
· Uniforme
· Klubska oprema

COMM
 Zasebna Sporočila
 ShoutBox Arhiv
 AKS Forum
 AKS Chat

AKS portal
 Objavi novico
 Arhiv novic
 Koledar
 AKS Galerija
 Downloadi
 Članki, Opisi
 Ankete
 Vreme
 Mali oglasi
 Člani portala
 WWW linki
 Tvoj račun

Rjavi Ris 6

- AKS ENOTE -

Podatki/Prijava

Register Here
Lost Password

Membership
New Today: 11
New Yesterday 15
Signing Up: 21
Latest: adhedneprem
Overall: 4,089

People Online
Most Online: 526
Members: 1
Visitors: 24
Total: 25

Who Is Where
 Members:
01: adhedneprem: Forums
 Visitors:
01: MReviews
02: Kalender
03: Shout_Box
04: MReviews
05: coppermine
06: Your Account
07: Stories Archive
08: Forums
09: Forums
10: coppermine
11: Private Messages
12: Shout_Box
13: coppermine
14: News

Languages
Select Interface Language:

English Slovenian

Hitri downloadi
Skupno datotek: 15
Skupno kategorij: 2
Skupno downloadov: 5956

Za enkrat ste prenesli:
1.17 TB

Najnovejši downloadi
01: Revija Reporter 15.6
[Zadetkov: 59]
02: Berget 5 (by Deki)
[Zadetkov: 293]
03: Rjavi Ris 3
[Zadetkov: 712]
04: AKS SheFajt3 - 01.07
[Zadetkov: 371]
05: Revija MAG, Junij 20
[Zadetkov: 314]
06: Airsoft članek - Rev
[Zadetkov: 354]
07: ATTA na Crngrobu 11.
08: Crngrob CTF - 25.2.2
[Zadetkov: 267]
09: ATTA Bloke 11.2.2006
[Zadetkov: 536]
10: Karma: Zadovoljna vi
[Zadetkov: 651]

Top Downloadi
01: Rjavi Ris 3
[Zadetkov: 712]
02: Karma: Zadovoljna vi
[Zadetkov: 651]
03: AKS Movie, ATTA 7.1.
[Zadetkov: 574]
04: ATTA Bloke 11.2.2006
[Zadetkov: 536]
05: Boring AKS movie, WW
[Zadetkov: 468]
06: Krakov 2005 - CAMOII
[Zadetkov: 408]
07: AKS SheFajt3 - 01.07
[Zadetkov: 371]
08: Airsoft članek - Rev
[Zadetkov: 354]
09: Karma: Zadovoljna vi
[Zadetkov: 323]
10: ATTA na Crngrobu 11.

Airsoft Klub Salamander: Forums

AKS :: View topic - Bloke, 14.10.2006, nocni ATTA
 Forum FAQForum FAQ   SearchSearch   UsergroupsUsergroups   ProfileProfile   Log inLog in 

Bloke, 14.10.2006, nocni ATTA
Goto page Previous  1, 2

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    AKS Forum Index -> Opisi dogodkov
View previous topic :: View next topic  
Author Message
tackleberry
FORCE RECON<b><font color=red>FORCE RECON</font></b

PostPosted: Tue Oct 17, 2006 18:05    Post subject: Reply with quote

Z Brujom in Rajderjem smo bili v HQ in meni je bilol gdogajanje na semem terenu oz. dajanja novih nalog raznim enotam. Meni osebno je to delo zanjimivo.Je pa res da kot je dejal že Brujo da so ljudje ki so se tam zadrževali zaradi raznih stvari bili res motrč faktor tako da se marsikatero stvar res mogoče ni slišalo in tako je prihajalo do nesporazumu.

Chavez približno poznam sizuacijo v kateri si se znašel . Želim ti čim prejšno in uspešno okrevanje.

Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
SheRa

Princess of Power

PostPosted: Tue Oct 17, 2006 18:37    Post subject: Reply with quote

Helou fajterji in vajnerji (cit. po Brujo; beri zgoraj)!
K slednjim štejem tud jaz, ker sem se občasno pri ogenjčku grela in v prazno upala, da dobim ukaz za kakšno milostno skleco, pa ni blo nič ...

Tale nočni advanced TTA je bil nekolikanj drugačen od pričakovanj, kar ste v obliki moje dobre volje in napadov smeha v prvi uri pokasirali tisti, ki ste se z mano prebijali skoz 3ko v 4ko: Dice, Žaba, Pablo, Gomez idr. Namesto neslišnega vohunjenja, smo namreč zaganjali salamenski trušč in hrušč, saj smo se zaletavali drug v drugega, drug ob drugega, drug na drugega, drug drugemu v gune in na gune ter še v vso ropotijo, ki smo nanjo nagazili. Tema je bila ko v rogu, ko Dice nenadoma zagleda postavo 2m od sebe ter ves iz sebe sprašuje kdo da je in meri vanjo, nakar ugotovi: "Aja, to sem jaz." Bila je senca.

Za dobro razpoloženje sta brez oddiha skrbela Gomez in Pablo, ki sta neumorno poplesavala in prepevala. Tako mi je Pablo popestril prezebanje v 5ki, ki smo jo zavzeli in stražili: prikazala se je glava na oknu in zapela "Rom-pom-pom ne gremo še domov..." In res nismo šli - še nadaljnje 3 ure ne.

Zabavna se mi je zdela tudi obramba 2ke - predvsem prve pomembne poteze, ki jih je pred pričetkom akcije naredil Samuraj. Takoj se je jadrno napotil v eno od sob, pokazal na določeno okno in rekel: "Tule bo prišel Tripy-plezalec." Nato je okno zaprl in: ni bilo dovolj dobro zaprto. Potem je mislil, če bi postavil stražo: ne bo dovolj dobre straže. Potem smo pozaprli vsa druga okna: ni pomagalo - še vedno strah pred Tripyem-plezalcem ostaja... Lahko bi navlekli nekakšno ogromno paleto čez okno: ne gre. Uspe jo namestiti pred okno, toda vsem je jasno, da to ne bo zadoščalo, da ne bi Tripy-plezalec vendarle uletel. Vrata sicer zapremo, postavimo prednje stražo in divje streljamo ter 'čakamo na najhujše'. No, sama sem točno vedela, kdaj je Tripy-plezalec uletel, ker je nastal tak ropot in razbijanje šip, da ga tudi najglasnejši nenehni rafali niso preglasili. Potlej me je frendli Raider skenslal s scene. Njegovi metki so frčali odvsepovsod in me ododzadi trofli v čelado.

Skratka:
+ moj 12. fajt; kuj ne morem verjet. Na tem mestu se moram zahvaliti Dekiju, Michelle &amp; Brujotu, Speedu, Žunetu, Raiderju in skratka vsem, ki ste me sprejeli medse, me spodbujali in mi pomagali pri nabavi in vzdrževanju opreme ter z mano potrpeli. Thx!
+ nočni fight all the way +++
+ čelada dobra drugarica, pa čeprav sem bojda v njej kot gobica, kar enim ultra-smešno: have fun as long as my head dnt hurt!

! drugič flis gate

Back to top
View user's profile Send private message
SheRa

Princess of Power

PostPosted: Tue Oct 17, 2006 18:46    Post subject: Reply with quote

Zune wrote:

-problemi s Kurzem

Ah, nič skrbet - kedaj jih majo vsi.

Se bomo drugič ustavli na štangolinkah, pa bo vse spet vrei.

Back to top
Tripy
LEGION d'UNITE
<b><font color=red>LEGION d'UNITE</font>

president secondaire

PostPosted: Tue Oct 17, 2006 19:04    Post subject: Reply with quote

Jest pa nisem imel iz flisa samo gate, ampak tud majco. Zame so Bloke slovenska Sibirija, tko da se ne spilam.

Fajt je bil fenomenaln...zakon zadeva, skoda da je določeno stevilo tarč odšlo domov. Tko sem mogu pol pr napadih na dvojko streljat Samuraja...hehe..tist pritličje je bil pay-back za ono zadelano okno, k mi je vzelo 5 minut, pa se nisem mogu diskretno vstopit ampak se posteno namatrat. Sej ne da sem si želel razbijat...sam štos je v tem, da ne znam it nazaj dol iz tiste kocke drugac kot čez hišo, ponoč pa tud ne bi nakaj novega prakticiral

ATTA trening si je Bruho zamislu na dolgih časovnih terminih, predvidevam da zato ker je želel, da se bo akcija dogajala dolgo v noč. Vsak ki je že kdaj sodeloval v HQ pa ve, da naloge ne letijo iz glave kar po tekočem traku in da je časovna omejitev naloge tista, ki bo odločala o tem kolk dolg bo fajt. Morda to ni bil najboljši način za nočni fajt ali pa tudi...ob kratkih časovnih terminih bi se morale tako ekipe hitreje pomikati po igrišču, kar bi prineslo več nevarnosti (luknje...bla bla bla) in tako bi se bilo tudi težje diskretno premikati. V ekipi Chavy, Nik in jaz smo drugace kar dosti prepuzali...to pa ne delamo ravno vsak fajt, ampak predvsem na nočnih, zato je blo čist cool, da so bile naloge tolk dolge, nam je že tko zmanjkovalo časa.

Moja ekipa se je pokala oz. bla napokana prakticno v vsek misijah. Pri prvi smo jih par napokal in se umaknil po ukazu Jablana. Potem smo umrli vsi, ker je Storm izlocil Jablana. Pri premikanju talcev smo bili v prvi vrsti, potem ko je Chavez odkril enega sovraga za drevesom in smo mu povedal, da je mrtvev, so sence za drugim drevesom začele plapolati kot bi jih premikal veter. Takoj smo vedeli da so črnčki in z par rafali sta vstala kar dva izza enga drevesa (za ta dva sem prepričan, da ju ni zeblo , ker sta se tolk tiscala za drevesom). No od tu smo izvedli premik na 8ko, kjer smo z ukano dobil ven Samuraja in tko je mogla cela enota na respawn (Vulkan je slisal njihovo geslo...Good Corny...baje so imel Good Morning). No jest sem reku Good in je ze zadostovalo, da je dal samuraj glavo ven . Ja, črna svinja jest, lajf je pa se vedno bič, pol pa umres

Zanimiva akcija je bila tud napad na 6ko. Zal so bili črnici že zelo oslabljeni, ce se ne motim so ostali samo DFji. Samuraj enota je močno napadla in ropot v pritljičju smo Chavo, Nik in jaz uporabili za plezanje na nadstrešek, od tod smo eliminirali Mob-a, ki je bil vodja sovragov.

Zarad odhodov nas je Bruho sklical v HQ in od tu se je dogajala akcija, ki je trajala do 2eh zjutri in o kateri smo ze dovolj napisal.

Ja, Jablan je res dokazal, da je odličen vodja, tko da bo za zgled in ne bo več vodil ATTA treningov, tako da se ostali kar pripravite. Edino pripombo imam na odziv/reakcijo na naloge. Za ATTA in nasploh za airsoft smo bili na trenutke prepocasni. Vcasih je treba prepustit kaksne stvari sreči, saj Bruho stvari režira zelo dinamično in si hitro v zaostanku z njegovimi mislimi. Torej prevec smo se obotavljal na 26-ki in enkrat vmes na 8-ki. Drugace pa smo res delovali super, za delovanje strike team-a bomdal predloge, ce pa je še kdo k bi mogu bit nagrajen pa Jablan prosim kr na dan z besedo.

Za konec baje še hors, men se po toplem tušu res ni dal vozit v Ljubljano.

+ Mp5A4 ... tole se mi zdi, da sem okljukal. Sigurno dobro puška za CQB okolje, bil zelo zadovoljen, naredil ogormno killov. Real cap-i tud zelo poživijo sceno, sam kurc k ne delajo vsi tko kot je treba in mas pol na vsake tolk missfeed-e pri reloadanju in mors zato spet reloadat

- kaksn minus, mogoce je bla temperatura v minusu drgac pa ne vem ce je blo se kej minus

Tolk od mene
lp
Tripy

If it doesn't blow....it sucks!!!
Back to top
Tripy
LEGION d'UNITE

president secondaire

PostPosted: Tue Oct 17, 2006 19:05    Post subject: Reply with quote

SheRa wrote:
Zune wrote:

-problemi s Kurzem

Ja sej so na poti ...baje, da jih majo na Turjaku. Kdaj se bomo ustavl ??

lp
Tripy

Back to top
Diceman

45th Volunteers

PostPosted: Tue Oct 17, 2006 19:09    Post subject: Reply with quote

SheRa wrote:

smo se zaletavali drug v drugega, drug ob drugega, drug na drugega, drug drugemu v gune in na gune ter še v vso ropotijo, ki smo nanjo nagazili.

Jap, take orgije smo mel tm notr v tisti temi

But I drew first blood
Im no ones son
Call me young gun
Back to top
mr.JoJo

PostPosted: Tue Oct 17, 2006 20:47    Post subject: Reply with quote

Še malo bom jaz natvezil

Vse dogajanje mojega tima in soborcev je bilo opisano...

+spopad v 4

+napad smeha na Roksonove komentarje

-mraz

-dolgčas (razen akcije v 4.ki)

JoJo

Back to top
NoBady
LEGION d'UNITE

PostPosted: Wed Oct 18, 2006 7:53    Post subject: Reply with quote

http://noby.sloweb.net/thumbnails.php?album=12

Na tem linku boste nasli nekaj slik iz fajta oziroma kaj se je dogajalo pred njim...

Lp

"On a given day, a given circumstance, you think you have a limit. And you then go for this limit and you touch this limit, and you think, 'Okay, this is the limit'. And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high." Ayrton Senna

Last edited by NoBady on Wed Oct 18, 2006 10:46; edited 1 time in total
Back to top
Vulkan
LEGION d'UNITE

PostPosted: Wed Oct 18, 2006 8:04    Post subject: Reply with quote

Dobro jutro!

Fajt se je začel zelo obetavno, s pesmico slavljencu, kavico na pumpici,..., skratka v dobri družbi. Tekom spopada smo imeli različne naloge, vendar jih je bilo težko opraviti zaradi teme in časovne stiske. Tema dobar drugar in sem zato da se upošteva no light pravilo za nočne spopade. V našem timu smo prižigali luč samo na respawnu in za gledanje kart. Fajt je bil super, edino nekje sredi fajta mi je malo morala dol padla, vendar smo to hitro pozabili in nadaljevali naprej. Na srečo sem se toplo oblekel, znano je da so Bloke slovenska Sibirija.

All in all je bil super fajt, veliko postreljenih bibijev (2.), super druženje nasploh ok.

Back to top
SheRa

Princess of Power

PostPosted: Thu Oct 19, 2006 14:51    Post subject: Reply with quote

Tripy wrote:
SheRa wrote:
Zune wrote:

-problemi s Kurzem

lp
Tripy

Tripy, z Žunetom in Špukijem smo se mislili ustaviti že zadnjič, samo sem jaz bila tako utrujena, da ne bi še štange zmogla, pa sem odfurala kar mimo Turjaških Rozamund. Tak da naslednjič... Predvidevam, dab šou zraven, a ne ??

Back to top
Tripy
LEGION d'UNITE

president secondaire

PostPosted: Thu Oct 19, 2006 17:03    Post subject: Reply with quote

SheRa wrote:
Tripy wrote:
SheRa wrote:
Zune wrote:

-problemi s Kurzem

lp
Tripy

Tripy, z Žunetom in Špukijem smo se mislili ustaviti že zadnjič, samo sem jaz bila tako utrujena, da ne bi še štange zmogla, pa sem odfurala kar mimo Turjaških Rozamund. Tak da naslednjič... Predvidevam, dab šou zraven, a ne ??

Hehe... a jest?? Ah neeeee

lp
Tripy

Back to top
Michelle
LEGION d'UNITE

PostPosted: Thu Oct 19, 2006 17:56    Post subject: Reply with quote

Hmm... vidm, da bomo moral kako štango v kak scenarij vključit!

No, pa še glede fajta. Meni je bilo super! Podpiram fajt brez lučk oz. tako kot so že moji predhodniki rekl - samo na respawnu če refilaš ali če bereš karto. Mi v temi problemov nismo imel, smo pa res prilagodili tako taktiko (hodili smo bolj skupaj) in hitrost hoje. Jablan je dobro koordiniral, men morala sploh ni dol padla... Smile Se strinjam s Tripyem, da smo glede na to, da je bil to ATTA, vcasih zapravlajl prevec casa, da smo se premaklnili iz neke tocke oz. zgradbe in nadaljevali z igro. Fora z Good Cornyem je bila super, hehehe. Skor cist vsi crncki so se pokazal ven... potem pa samo po moje skor vsi zacel streljat po njih Smile Bila sem v skupini s Tomom in Webom... kej dost nismo glih naredil, smo se mel pa fajn. Tudi hors na koncu je bil super in sploh - se nocnih fajtov!

Skoda edin za Chavezovo peto. Chavez, upam, da bo kmal mim!

Lep pozdrav vsem,

Michelle

We can throw stones, complain about them, stumble on them, climb over them, or build with them” ... ko sem glih v citatih pa še en na temo problema okol lučk Wink

Vulkan
LEGION d'UNITE

PostPosted: Thu Oct 19, 2006 19:04    Post subject: Reply with quote

P.S.

Baje je blo good mourning, ampak če rečeš na hitro je isto kot good cory,

hehe

Back to top
Jablan
LEGION d'UNITE

PostPosted: Sun Oct 22, 2006 22:16    Post subject: Bloke po noci Reply with quote

Trypi kar se pohval tice se strinjam, da jih absolutno zasluzi strike team. Sicer pa so vsi igrali super. Vidi se, da smo ze nekaj casa skupaj in je vedno tezje razlikovati koga pohvaliti, ker bi morali vse.
Kar pa se casa tice pa sem se ze naucil, da je zivljenje mojih pomembneje od casa zato najprej varnost potem tehnicne tezave in potem kot ura vse opraviti cim hitreje, kot je treba Smile.
Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    AKS Forum Index -> Opisi dogodkov All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2
Page 2 of 2

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum